SymWriter 2 (10 installaties)

SymWriter2 meerdere installaties
SymWriter 2 (10 installaties)
Koop hier een licentiecode voor SymWriter 2 (10 installaties).
€ 1.192,66
excl. btw
€ 1.300,00
incl. btw
Prijs per licentiecode
Aantal: 
Bestellen
 
Met deze code krijgt u volledig toegang tot SymWriter 2. Deze code is geschikt om op 10 computers de software te activeren. 

SymWriter 2 is een eenvoudige tekstverwerker waarbij met symbolen getypt kan worden. Het programma is vooral geschikt voor kinderen die beginnen met leren lezen en schrijven. Doordat bij ieder geschreven woord een symbool verschijnt en het woord uitgesproken wordt, leren de kinderen gemakkelijker de betekenis van een woord kennen. De symbolen verschijnen automatisch boven de tekst of in een venster naast het tekstdocument. Kinderen die niet met het toetsenbord kunnen schrijven kunnen uit een dynamisch kaart (ook wel raster genoemd) op het scherm, de symbolen en woorden kiezen en in de tekst plaatsen.

Download het programma en vul de licentiecode in tijdens de installatie. 

U ontvangt een link per e-mail naar de licentiecode direct na ontvangst van uw betaling, zodat u meteen aan de slag kunt. 

Prijs is inclusief de gebruiksrechten voor alle in SymWriter 2 beschikbare auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, symbolen en of video’s voor 10 gebruikers op één geografische locatie.

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook zodat u op de hoogte blijft van updates, onze activiteiten, veranderingen in ons assortiment en nieuwe leerhulpmiddelen.