Het SPELSPEL - au woorden (PDF-bestand)

Het SPELSPEL - au woorden
Het SPELSPEL - au woorden (PDF-bestand)
Koop hier het PDF-bestand van het SPELSPEL - au woorden
€ 2,75
excl. btw
€ 3,00
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Het SPELSPEL - au woorden (21 speelkaarten met elk 5 woorden)

Dit hilarische spel is voor iedereen die (een beetje) kan lezen. Het SPELSPEL spelen is spannend en je leert sneller woorden (her)kennen. Het is eenvoudig te spelen en gemakkelijk mee te nemen. Leuk en leerzaam voor thuis en op reis! Voor 2 tot 6 spelers!

Super leuk spel om de Spellingsregel: "Woorden met au of ou" (weetwoorden) te oefenen! 

Alle au-woorden in dit spel komen ook voor in het au-verhaal. Door het au-verhaal (of de woorden op deze kaartjes) te onthouden, weet je dat je (bijna) alle andere woorden met ou schrijft.


Het bestand
Dit bestand van 1,4 MB bevat 4 pagina's A4 formaat met op elke pagina 6 kaartjes. In totaal zijn het 21 speelkaarten met elk 5 woorden, 3 kaartjes met spelregels en uitleg. Print de pagina's (voor het beste resultaat op 120 grams wit papier), knip de kaartjes uit en speel het SPELSPEL. Eventueel de kaartjes lamineren kan ook. 

U ontvangt een link per e-mail naar het PDF-bestand, direct na ontvangst van uw betaling, zodat u meteen aan de slag kunt. Download (en bewaar) het bestand binnen 30 dagen. De link blijft 30 dagen geldig. 


Copyright HET SPELSPEL© 2020
Dit document is beschermd door copyright. Dit document is alleen voor eigengebruik, niet om te delen. Geprinte documenten mogen alleen gebruikt worden binnen de aankopende organisatie. Alle vormen van delen buiten de aankopende organisatie is verboden. Ook is het verboden om de inhoud te kopiëren. Andere personen of organisaties die ook graag gebruik willen maken van dit geweldige spel, moeten hun eigen document aanschaffen of downloaden.

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook zodat u op de hoogte blijft van updates, onze activiteiten, veranderingen in ons assortiment en nieuwe leerhulpmiddelen.