Het SPELSPEL - Tafel van 4 (PDF-bestand)

Het SPELSPEL Tafel van 4
Het SPELSPEL - Tafel van 4 (PDF-bestand)
Koop hier het PDF-bestand van het SPELSPEL - Tafel van 4
€ 2,29
excl. btw
€ 2,50
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Het SPELSPEL - Tafel van 4 (13 speelkaarten met elk 4 sommen/ antwoorden)

Dit hilarische spel is voor iedereen die (een beetje) getallen kan lezen. Het SPELSPEL spelen is spannend en je leert sneller getallen en sommen (her)kennen. Het is eenvoudig te spelen en gemakkelijk mee te nemen. Leuk en leerzaam voor thuis en op reis! Voor 2 tot 6 spelers!

Super leuk spel om de tafels te oefenen! 
 

Het bestand
Dit bestand van 768 KB bevat 3 pagina's A4 formaat met op elke pagina 6 kaartjes. In totaal zijn het 13 speelkaarten met elk 4 sommen/ antwoorden, 4 kaartjes met spelregels en uitleg. Print de pagina's (voor het beste resultaat op 120 grams wit papier), knip de kaartjes uit en speel het SPELSPEL. Eventueel de kaartjes lamineren kan ook. 

U ontvangt een link per e-mail naar het PDF-bestand, direct na ontvangst van uw betaling, zodat u meteen aan de slag kunt. Download (en bewaar) het bestand binnen 30 dagen. De link blijft 30 dagen geldig. 


Vind de match
Het komt er op aan dat je een zelfde getal, som of antwoord met som vindt op de twee kaarten. Een match kan zijn: 2 met 2, 2 met 1x2=, 2 met 2x1= en 1x2= met 2x1=. Als je de match vindt en hebt benoemd, win je de kaarten. (Of bekijk de andere speelopties). 


Copyright HET SPELSPEL© 2020
Dit document is beschermd door copyright. Dit document is alleen voor eigengebruik, niet om te delen. Geprinte documenten mogen alleen gebruikt worden binnen de aankopende organisatie. Alle vormen van delen buiten de aankopende organisatie is verboden. Ook is het verboden om de inhoud te kopiëren. Andere personen of organisaties die ook graag gebruik willen maken van dit geweldige spel, moeten hun eigen document aanschaffen of downloaden.

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook zodat u op de hoogte blijft van updates, onze activiteiten, veranderingen in ons assortiment en nieuwe leerhulpmiddelen.